null
nullnull

Kontakt

035 88 70 901

035 88 70 902

035 84 76 212

060 0425144

060 0425144

cgs@cgs.rs

Lole Ribara 2, 35230 Ćuprija

Lisabon

Portugal - Lisabon

4.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Portugal
Lisabon

Ukupno noćenja

3

Ukupno dana

4
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
LISABON 
Izleti i posete: -“SINTRA I LISABONSKA RIVIJERA” -“OBIDOŠ, ALKOBASA, BATALJA, NAZARE”  4 dana (3 noćenja sa doručkom, smeštaj u hotelu kategorije 4*) – avionom 
Polazak: 4. maj (povratak 7. maj 2024) 

HOTELCENA PO OSOBIDOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU
Vip Picoas 4*799120

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: aerodromske takse (oko 76 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje  se plaćaju u dinarima u poslovnicama Filip Travela ili u poslovnicama ovlašćenih subagenata), avionski prevoz na relaciji Beograd – Lisabon  – Beograd (prevoznik Air Serbia), smeštaj u hotelu kategorije četiri zvezdice u dvokrevetnim sobama (3 noćenja sa doručkom), transferi  autobusom od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma u Lisabonu prema programu, panoramsko razgledanje Lisabona, usluge  vodiča i troškovi organizovanja putovanja. 

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO: boravišna taksa za starije od 13 godina, 2 evra po noći po osobi (plaća se na recepciji hotela), fakul tativni izleti, ulaznice na lokalitetima i posete, međunarodno zdravstveno putno osiguranje. 

FAKULTATIVNI IZLETI  
- Celodnevni fakultativni izlet autobusom “Sintra”. Cena: 85 evra. U cenu je uključena ulaznica za Pena palatu i imanje Kinta da Regaleira u  Sintri i usluge vodiča.  
- Celodnevni fakultativni izlet autobusom “Obidoš, Alkobasa, Batalja i Nazare”. Cena: 70 evra. U cenu je uključena ulaznica za manastir u  Batalji i usluge vodiča.  
- Fakultativni odlazak na večeru u tipični restoran sa fado programom. Cena: 65 evra. U cenu je uključen transfer do restorana taksijem i  večera.  

Važna napomena: Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Lisabonu, isključivo u evrima. Potrebno je  najmanje 15 prijavljenih učesnika za realizaciju ovog izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje  cene.