cgs-okvir

26 godina sa Vama!

26 GODINA SA VAMA

Turistička agencija “CGS” je osnovana 22.03.1991. godine, što je čini najstarijom privatnom turističkom agencijom u okruženju. Za preko 20 godina poslovanja, obavljali smo sve vrste poslova u turističkoj delatnosti, a najviše smo se zadržali na avio saobraćaju, što je i danas primarna delatnost agencije.

Svoje mesto na tržištu osvajamo prvenstveno kvalitetom usluge, i pažljivim odabirom dobavljača, dok sve svoje odnose sa klijentima i partnerima zasnivamo na saradnji i uzajamnom poštovanju i poverenju.

Posedujemo IATA licencu (međunarodno udruženje avio prevoznika) za izdavanje avio karata, kao i licencu PTP kategorije (broj 010) za prodaju turističkih aranžmana, AMADEUS rezervacioni sistem, kao i mnoštvo ekskluzivnih ugovora i autorizacija renomiranih rezervacionih sistema i platformi.

Usluge:

U mogućnosti smo da Vam ponudimo lični servis koji ce Vam brzo pomoći prilikom odlučivanja kako najbrže i najpovoljnije do željene destinacije.
Specijalizovani smo za poslovna putovanja i razvili smo specifične usluge za sve zaposlene u kompanijama.

Pristupamo poslu sa visokim nivoom odgovornosti pri organizaciji putovanja. Nudimo efikasnost, optimizaciju putnih troškova i fleksibilnost pre, za vreme i nakon Vašeg putovanja!

Uživajte u prednostima saradnje sa jakim partnerom i dopustite nam organizaciju prvoklasnog poslovnog putovanja po najpovoljnijim cenama.

Kongres, seminar, team building… za to je potrebno sjano planiranje, kreativnost i intuicija. Naš tim će u saradnji sa Vama, a u skladu sa Vašim željama i potrebama, ponuditi najbolje opcije za Vaš događaj.

Ukoliko imate neko pitanje slobodno nas kontaktirajte

ADRESA
Lole Ribara 2,
35230 Ćuprija
Srbija

TELEFONI
035/ 8870 – 901
035/ 8870 – 902
035/ 8476 – 212

FAX
035/ 8870 – 903
EMAIL
cgs@cgs.rs

RADNO VREME
Pon-Pet 09h-19h
Sub 09h-14h
Ned neradna

CGS subagent

Print Friendly, PDF & Email