A For Art Design Hotel

Limenas, Tasos

Opis destinacije

Tasos je najsevernije i našoj zemlji najbliže ostrvo Egejskog mora. Za 40ak minuta vožnje trajektom iz mesta Keramoti na kontinentalnom delu Grčke stiže se u Limenas, glavni grad i najveću luku ostrva. Dužina obale Tasosa je oko 100km i gotovo da je pravilnog kružnog oblika. Uz čitavu obalu ostrva prolazi odličan asfaltni put kojim je lako i prijatno obići ga. Tasos je jedno od najzelenijih grčkih ostrva, netaknute prirode. Centralni deo ostva je planinski, sa najvišim vrhom Ipsarionom na 1204m, prekriven šumom četinara. Slatke vode ima u izobilju, postoje brojni izvori pitke vode, jezero i nekoliko vodopada. Pored izuzetnih prirodnih lepota ovo ostrvo ima i veliki kulturno-istorijski značaj. Brojni manastiri i arheološka nalazišta među kojima je i odlično očuvan antički amfiteatar, svedoče o slavnoj prošlosti ovog ostrva. Većina predmeta pronađenih u arheološkim iskopavanjima na Tasosu i dalje se čuvaju u lokalnom arheološkom muzeju. Na ostrvu postoji preko četrdeset plaža, šljunkovitih, stenovitih i peščanih, sa različitim bojama i kvalitetom peska. Veliki broj plaža nosi plavu zastavicu za čistoću mora i infrastrukturu. Naročitu atrakciju predstavlja mermerna regija, sa svoje tri plaže, pokrivene snežno belim mermernim peskom i kamenčićima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Na odličnoj poziciji, u blizini stare luke, najživopisnijeg dela Limenasa, glavnog grada Tasosa. U renoviranom zdanju iz 1907. godine ovaj jedinstveni dizajn-hotel predstavlja harmonični spoj tradicionalnog i modernog, umetničko delo samo po sebi.

Plaža:
Gradska peščana plaža udaljena je oko 500m od hotela. Ležaljke i suncobrani na plaži mogu se koristiti uz doplatu.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, glavni restoran, a la carte restoran, bar, bar u vrtu, spoljašnji bazen (ležaljke su u prirodnom hladu), parking (ograničen broj mesta), WiFi u javnim delovima hotela i sobama, lift.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 33 sobe i 6 suita u trospratnoj zgradi. Svaka soba je drugačije dekorisana i svaka sadrži TV, WiFi (besplatan), sef (besplatan), minibar (uz doplatu), kupatilo (tuš kabina ili kada), fen, papuče i bademantil, klima uređaj.

Cozy Duo sobe površine oko 18 m², namenjene za boravak dve osobe, sadrže jedan francuski ležaj.

Just sobe površine oko 21 m², namenjene su za boravak 2-3 osobe, sadrže jedan francuski ležaj i sofu za dete.

A-Suite površine oko 28 m², namenjene za boravak 2-4 osobe, ima odvojenu spavaću sobu, francuski ležaj i sofu za dve osobe.

Usluga:
Noćenje sa doručkom uz mogućnost doplate za polupansion (18 eur po osobi po danu za odrasle i 10 eur za decu uzrasta 2-12 godina). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
www.aforarthotel.gr
Prvi dan -Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan - Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan - Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju. 
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama