Belvedere Hotel

, Skiatos

Opis destinacije

Prirodne lepote dopunjene vrhunskim hotelima, brojnim restoranima, kafićima, barovima, noćnim klubovima i diskotekama čine ga privlačnim za sve brojniju turističku klijentelu. Ono što ga čini jedinstvenim jeste podatak da uz dva slatkovodna jezera ima i veliki broj izvora slatke vode. Na ostrvu živi nešto više od 6.000 stanovnika. Čak 80 odsto su meštani istoimenog glavnog grada, Skijatosa. Ostatak urbanog dela ostrva čini nekoliko turističkih naselja poput Kukunariesa, Trulosa, Kanapice... Kap rose na tirkizu je samo jedan od iskrenih doživljaja ovog malog šumovitog ostrva iz arhipelaga Severni Sporadi čije je bogatstvo prirodnih lepota nemerljivo. Uostalom više nego dobro je znano da peščane, šljunkovite i stenovite plaže, okružene borovom šumom i maslinjacima, svrstavaju Skiatos među najatraktivnija ostrva Mediterana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Smeštajni objekat je u porodičnom vlasništvu, potpuno renoviran 2018. godine i nalazi se u mirnom i lepom delu ostrva. Od poznate plaže Ahladija udaljen je svega 300 metara (prelazi se ulica). Prekoputa hotela Belvedere se nalazi hotel Esperides od kojeg taxi brod više puta u toku dana vozi do grada Skijatosa. Predstavlja oazu mira za sve one putnike koji na svom odmoru očekuju prijatnu atmosferu. U blizini ovog kompleksa kojeg čine glavna zgrada i bugalovi se nalazi autobuska stanica, sa koje saobraća lokalni autobus do najpoznatijih plaža na ostrvu i do glavnog grada, restorani na plaži Ahladija, supermarket, poslastičarnica i bankomat. Internacionalni aerodrom Aleksandros Papadiamantis je od smeštajnog objekta udaljen oko 6 km, dok je glavni grad udaljen oko 4 km.
 
Plaža: 
Ahladija je jedna od najpoznatijih plaža na 4 km udaljenosti od grada Skiatosa iz kojeg se do nje može doći brodićem - vodenim taksijem. Rangirana je među plažama Skijatosa kao savršene za porodice. To je veoma mirna, ali i organizovana plaža sa brojnim sadržajima za vodene sportove. Zlatni pesak i čisto kristalno more pruža mogućnost pravog uživanja.

Hotelski sadržaj: 
U sklopu hotela se nalaze: otvoren bazen sa odvojenim delom za decu, ležaljke i suncombrani pored bazena, restoran, sneck bar, recepcija, Wi-Fi internet i parking.

Sobe:
Renovirane sobe koje su zakupljene od strane naše agencije se nalaze u glavnoj zgradi (21m2) i imaju pogled na brdo ili na more. Sve sobe mogu ugostiti dve odrasle osobe i dete ili tri odrasle osobe (treći ležaj je pomoćni). Sve sobe imaju: balkon, klima uređaj, kupatilo (fen za kos), Flat TV, mini frižider, Wi-Fi internet, sef.

Usluga: 
Noćenje sa doručkom ili polupanison (doručak i večera), švedski sto po principu samoposluživanja.

Kontakt: www.skiathosbelvedere.gr


Napomena: 
Po našem mišljenju ovaj hotelski kompleks sa glavnom zgradom i bungalovima, zavređuje kategorizaciju 3*superior.
1. dan BEOGRAD - SKIJATOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan SKIJATOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SKIJATOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama