Faros Premium Beach Hotel

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Marmaris je deo Likijeske rivijere prepoznatljive po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu uz malu magiju božnastvenog turističkog gradića Ičmelara. Marmaris je udaljen oko 130 km od aerodoma u Bodrumu i oko 90 km od aeordroma u Dalamanu. Nalazi se na severozapadnoj strani od ostrva Kos u Grckoj, a do susednog grčkog ostrva Rodosa je nepun sat vožnje hidrogliserom. U gradu živi preko 28.000 stanovnika. Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u centru Ičmelera, na oko 8 km od centra Marmarisa. Od aerodroma u Dalamanu udaljen je 100 km. Ispred hotela staju dolmuši pomoću kojih se veoma lako može doći do centra Marmarisa.

Plaža:
Hotel je smešten na sopstvenoj peščanoj plaži dugoj 120 metara, od koje ga deli šetalište. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela, dok se peškiri dobijaju uz depozit.

Sobe:
Hotel ukupno broji 180 soba. Sve sobe imaju: kupatilo, fen, mini bar (voda po dolasku), telefon, sef, Wi-Fi, klima uređaj, balkon (neke sobe imaju pogled more, dok je deo sa pogledom na kopno ili na bazen).
Standard sobe imaju površinu od 27 m², Suite sobe su 50 m², dok je King Suite površine 70 m².

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 3 bara, poslastičarnica, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, Wi-Fi, stoni tenis, odbojka na plaži, animacioni programi, dva bazena (160 cm i 50 cm dubine), sala za sastanke. Usluge uz doplatu: časovi ronjenja, masaže i tretmani u spa centru, sportovi na vodi, frizer.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.faroshotels.com

Napomena:
Hotel je namenjen gostima starijim od 13 godina. Prema mišljenju naše agencije, realna kategorizacija ovog hotela je 4*.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Bodrum ili Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum/Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama