Fore Resort & Spa

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u Kemeru, udaljen je od aerodroma u Antaliji oko 55 kilometara.

Opšti podaci
Fore Resort & Spa j eluksuzan hotel smeštenu srcu Antalijske regije, okružen bujnim zelenim šumama i prekrasnim pogledom na Sredozemno more, stvarajuću spokojno i mirno okruženje idealno za odmor iz snova.

Plaža
Plaža hotela je peščano-šljunkovita, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj
Sve sobe imaju minibar, besplatan Wi-Fi, TV i klima uređaj, balkon, sef, fen za kosu, telefon.
Standard Land View Room – površine 26m²
Standard Sea View Room – površine 26m²
Comfort Land View Room – površine 30m²
Comfort Sea View Room – površine 30m²
Family Room – površine 30m² sastoji se iz jedne prostorije, francuski ležaj sa krevetom na sprat. 
Comfort Family Room – površine 40m² sastoji se iz dve prostorije odvojene vratima ( u jednoj francuski ležaj u drugoj sofa sa krevetom na sprat).
Superior Family Sea View Room – površine 40m² sastoji se iz dve prostorije odvojene vratima ( u jednoj francuski ležaj u drugoj sofa na razvlačenje).

Hrana i piće
Hotel pruža uslugu Ultra All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera. Hotel poseduje tri restorana sa raznovrsnom ponudom: Fore glavni restoran, nalazi se u glavnoj zgradi nudi veliki prostor sa otvorenim bifeom i dečijim menijem. Breeze à la carte restoran koji se nalazi na plaži, Snack restoran koji se nalazi u bašti hotela.  Svaki restoran nudi jedinstveno iskustvo gde gosti mogu uživati u raznovrsnoj ponudi jela. Hotel ima 5 barova: Lobby bar, Pool bar, Beach bar, Beer Garden i Pattisserie. 

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna i flaširana pića,  a la carte restorani  i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Hotel poseduje otvoreni bazen, dečiji otvoreni bazen, zatvoreni bazen i dečiji zatvoreni bazen, tobogane.

Sport i zabava
Hotel raspolaže sa prostranim otvorenim bazenom na 600m² i manjim dečijim od 26 m², zatvoreni bazen ( za decu i odrasle), manji aqua park.

Za najmlađe
Mini club

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, jacuzzi (samo u zimskoj sezoni), soba za relaksaciju.

Plaća se: masaža, tretmani nege lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama