Golden Age Bodrum

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Yalıkavak na oko 2km od poznate marine, 20km od centra Bodruma i oko 45km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2003.godine, a poslednji put renoviran 2019.godine. Zauzima površinu od 16 000m2 i ima ukupno 341 sobu. Sve sobe su smeštene u aneks i glavnoj zgradi ili u trospratnoj klub zgradi koja se nalazi u delu koji je bogat zelenilom. Hotel se nalazi u prelepom prirodnom okruženju i zelenilu, a gostima su na raspolaganju dva bazena na otvorenom, zatvoreni bazen, glavni restoran, 2  à la carte restorana, 4 bara, Spa centar i fitness centar.

Za decu tu su mini club, igralište, otvoreni i zatvoreni bazen, razne akticnosti i aqua park.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju 150m dugu plažu sa plavom zastavicom i dokom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna.

Smeštaj
Sve sobe imaju LCD TV, split klimu, fen, mini bar, direktan telefon, kupatilo i balkon ili francuski balkon.

Standardna soba se nalazi u glavnoj zgradi i ima povrčinu 33m2 i može imati pogled na more ili pogled na baštu.

Anex sobe se nalaze u novoj zgradi i imaju površinu 22m2 i mogu imati pogled na more ili baštu.

Club sobe (garden sobe) se nalaze u klubskom delu hotela koji je smešten u bašti i imaju 24m2 i imaju pločice na podu. Sve sobe imaju pogled na baštu.

Plaća se: telefon, mini bar.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu All Inclusive– samoposluživanje -izbor više jela u glavnom restoranu (doručak, ručak, večera). U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, popodnevne poslastice i užina u delu kod bazena, sva lokalna alokoholna i bezalkoholna pića. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i  2  à la carte restorana (turski i riblji). Poseta ovim restoranima je besplatna jedanput u toku boravka od minimum 5 noći uz obaveznu predhodnu rezervaciju. Pored restorana gosti mogu da koriste usluge i 4 bara (Lobby bar, Pool bar, Bandana bar i Snack bar).

Plaća se: uvozna i premium pića, ponovna poseta istog  à la carte restorana i ostalon van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor, frizer, mini market, butik, servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava
Dva otvorena bazena za odrasle, zatvoreni bazen, dečiji bazen, aqua park, fitness centar, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, dnevne i večernje animacije i programi. Wi-Fi internet je dostupan u okviru hotelskih površina.

Plaća se: časovi ronjenja, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže i ostali tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama