Hotel Ami

Petrovac, Crna Gora

Opis destinacije

Petrovac je malo primorsko mesto koje se odlikuje blagom mediteranskom klimom sa skoro 300 sunčanih dana u godini. Brojni zalivi, duge plaže i male peskovite uvale, nalepše su u ovom delu Jadrana. Petrovac ukrašavaju masline, narandže, lovor, limuni, leandri. Šume iznikle u kamenjaru okružuju svaki zaliv. Okolna priroda je bujna, zelena i iznenađujuća. Svi oni koji su otkrili draži porodičnog letovanja, prostranstvo plaža i mir koji Petrovac nudi svojim gostima, vraćali su se ponovo. Petrovac sve svoje stare prijatelje i nove goste očekuje u svojoj punoj lepoti.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel Ami, smešten je u Petrovcu, na prelepoj jadranskoj obali Crne Gore.
Kao deo Budvanske rivijere, na 19 km od kraljice crnogorskog turizma, Budve, Petrovac ima dobru konekciju i sa 2 internacionalna aerodroma, Aerodrom Tivat 43 km i 48 km Aerodrom Podgorica.Hotel Ami je idealno mesto za jedinstvene trenutke opuštanja. Njegov jedinstven pogled na more nesumnjivo je jedna od atrakcija hotela.

Hotelski sadržaji

Restorani
Gosti hotela mogu uživati u kulinarskom iskustvu sjajnih kuvara, u a la carte restoranu, sa italijanskim specijalitetima i modernim mediteranskim primesama, odabranih italijanskih i lokalnih ukusa, sa internacionalnim šmekom.

Spa & Wellness
Annina Spa & wellness nudi bogat sadržaj i prostor posvećen opuštanju, osmišljen da preporodi telo i obnovi dušu. Ovo mesto je oaza mira, gde su misli relaksirane među toplim bojama i opuštajućom muzikom.

Sve sto je potrebno za pronalaženje savršenog balansa između tela i duše, sadrži ponuda Annina wellness and SPA:Bazen u zatvorenom, bazen na otvorenom, finska sauna, aromatična sauna, tursko parno kupatilo, tuševi doživljaja, slana soba, teretana, salon lepote.

Konferencijska sala
Kompletno opremljena konferencijska sala pruža smestajni kapacitet do 80 mesta i pogodna je za sve biznis događaje, konferencije, treninge i sastanke. Ova multifunkcionalna prostorija može biti prilagodjena raznim potrebama, a raspored stolova oblikovati po želji . Sala je opremljena kompletnom tehničkom opremom koja je neophodna za Vaš poslovni događaj.

Smeštaj
113 modernih soba i apartmana, opremljene italijanskim, visokokvalitetnim namještajem.
Prostrane sobe i apartmani sa elegantnim savremenim dizajnom opremljeni su sadržajima i uslugama potrebnim da bi boravak u hotelu bio nezaboravno iskustvo. Sigurnost gosta jako važna, zbog toga je hotel potpuno opremljen najnovijom protivpožarnom tehnologijom. 

Ishrana
Noćenje/ doručak ili polupansion, švedski sto. 
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama