Hotel Blue Princess Beach

Liapades, Krf

Opis destinacije

KRF - (Kerkira) je najblistaviji biser Jonskog arhipelaga i jedno od najposećenijih Grčkih ostrva. Poznat je po svojim prelepim peščanim plažama na zapadnoj i šljunkovitim na istočnoj obali, starom gradu u kome su tragove ostavljali Englezi, Mlečani, Italijani i Nemci; mnogobrojnim maslinjacima, mondenskom noćnom životu, tradicionalnim kulinarskim specijalitetima, okolnim ostrvima... Mnogobrojni spomenici posvećeni srpskoj vojsci iz Prvog svetskog rata, muzej i srpski konzulat „Srpska kuća“, smešteni u samom gradu Krfu i ostrvo Vido – groblje srpskih vojnika, nezaobilazna su mesta za obilazak turista koji letuju na Krfu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Usluga: All inclusive (sve uključeno: doručak, ručak i večera – na bazi švedskog stola – samoposluženje, domaća alkoholna i bezalkoholna pića).
Lokacija: nalazi se na samoj peščano-šljunkovitoj plaži u mestu Liapades, na zapadnoj obali ostrva. Od grada Krfa hotel je udaljen oko 20km, a od aerodroma 22km. Najbliža autobuska stanica se nalazi na oko 1km, a prvi market na oko 800m.
Hotelski sadžaj: recepcija, lobi, glavni restoran, a la carte restoran, sef (uz doplatu), Wi-Fi (uz doplatu), 3 bazena, 4 bara, 3 dečija bazena, ležaljke i suncobrani (besplatno pored bazena/ uz doplatu na plaži).  Hotelske sobe raspoređene su u tri bloka - glavna zgrada koja gleda na more i A i B sektori, koji su na uzvišenju iza glavne zgrade – raspored određuje recepcija po dolasku shodno raspoloživosti u tom trenutku.
Sobe: kupatilo sa fenom, klima (besplatno), Wi-Fi (besplatno), mini frižider, SAT TV, balkon/terasa.Koncept All inclusive 
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama