Hotel Cephalonia Palace

, Kefalonija

Opis destinacije

Kefalonija je najveće ostrvo jonskog arhipelaga sa ukupnom površinom 904 km2, nalazi se južno od Lefkade i severno od ostrva Zakintos. Udaljena je od susednog ostrva Itaka 8 km. Obala ostrva Kefalonija je izrazito razuđena, a rezultat toga su zalivi sa prelepim uvalama. Jedina planina na ostrvu je Anios sa vrhom 1.628 m n/v, poznata po krdima divljih konja. Na ostrvu je izuzetno prijatna sredozemna klima sa uticajem lokalne mikroklime sa prijatnim vetrom. Među brojnim znamenitostima, svakako se izdvajaju Mikenske grobnice, stari mozaici i srednjevekovne kule. Turistički centri smešteni su u okrilju borove šume i pored peščanih plaža, laguna i rtova. Najpoznatije plaže na ostrvu Kefalonija su: Foki, Petani, Platis Yalos, Makris Yalos i Myrtos.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Pomalo izolovan hotelski kompleks smešten je na poluostrvu Paliki, na zapadnoj obali ostrva, a od zlatne peščane plaže Xi deli ga 60 m. Od centra mesta Liksuri udaljen je 7 km, a od aerodroma 48 km.

Sobe: 197 soba. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), fen, TV, klima uređaj, frižider i balkon

Sadržaj: U sklopu hotela su glavni restoran i 2 bara, od kojih je jedan na bazenu, kao i taverna na plaži. Od dodatnih sadržaja tu su prodavnica i parking.

Sport i zabava: Hotel ima 2 bazena, od kojih je jedan za decu i terene za tenis. Za najmlađe goste je uređeno igralište.
1.dan  Beograd – Rodos
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Rodos - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama