Hotel Mykali Bay

Pitagorio, Samos

Opis destinacije

Samos je obale Male Azije udaljen samo 1,6 km. Oduvek je bio na raskrsnici između istoka i zapada.Ipak, uz pomoć jake životne snage uspeo je da, tokom vekova, sačuva nezavisnost pa čak i da doživi maksimalan procvat. Moguće je da je baš zbog toga svetu podario toliko naučnika, umetnika i pesnika. Osim Pitagore, sa Samosa potiču i graditelji Herinog hrama Rek i Teodor, pesnik Arion, arhitekta Poliklet, veliki astronomi Aristarh i Aristil kao i filozofi Melisa i Epikur. Mitologija kazuje da je ostrvo i rodno mesto boginje Here, a budući da je ona boginja plodnosti i njeno ostrvo je veoma plodno. Prekriveno je nepreglednim vinogradima i stabljikama mastike od čijih se plodova spravlja širom sveta poznato grčko piće „Uzo“. Na ostrvu su do danas sačuvani ostatci Herinog hrama i najstariji tunel na svetu koji je u antičko doba služio kao prečica kroz brdo. Kao stvoreno je za romantične duše. Turistima daruje opojni miris mora uz mogućnost da raj za sebe i onog koga volite pronađete u brojnim bajkovitim uvalama. Uostalom, božanstvene plaže i usnule prirodne lepote ostrva Samos su najlepša pozivnica za uživanje na najvišem nivou.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Mesto: Pitagorio, SAMOS, Grčka
Lokacija: Blizu aerodroma
Usluga: Noćenje sa doručkom
 
Usluga: Noćenje sa doručkom (kontinentalni doručak-švedski sto-samoposluženje) / večera ( meni - predjelo, izbor jednog od ponudjenih glavnih jela, salata).
Lokacija: nalazi se na 800m od plaže i 1.8km od grada. Izgrađen u tradicionalnom stilu, sastoji se od nekoliko zgrada. Hotelski sadržaj: recepcija, bar, snack bar, restoran, bazen, teniski teren, parking, dečije igralište, Wi-Fi (uz doplatu u javnim prostorijama), shuttle bus koji vozi do Pitagorija (tri puta tokom dana, u 11, 15 i 18h).
Sobe: balkon/terasa, kupatilo, telefon, TV, frižider, sef (uz doplatu), klima (besplatno jul/avgust).
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama