Hotel Regency Plaza

Sharm el Sheik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se u Nabku, u novoj i već potpuno izgrađenoj turističkoj zoni u Šarmu, udaljenoj 20 minuta vožnje od Nama beja. Ceo komleks zauzima površinu od 167.000 kvm.
Plaža:
Plaza je pescana, korali uz obalu su ocisceni u duzini od 250-300 metara sto je idealno za decu. Postoji i ponton za ulazak u vodu.
Hotelski sadrzaji:
Hotel nudi usluge fitnes centra, SPA centra, salona lepote, prodavnice, dečji klub, akva park sa 11 tobogana, animaciju, teniske terene, diskoteku i druge sadržaje. Pored glavnog restorana postoji i nekoliko a la carte restorana(ukljuceni u cenu uz predhodnu rezervaciju) i barova. U okviru hotela je dobro opremljen centar za sportove na vodi, u kom se može iznajmiti oprema za snorking, ronjenje, jedrenje
 Sobe:
U našoj ponudi su standradne i deluxe sobe (2 odrasle osobe + 1 dete), i porodične sobe (2 odrasle osobe + 2 deteta), koje imaju 2 odvojene prostorije. Standardne i deluxe sobe se nalaze u delu koji je blize moru, dok su porodicne sobe u delu hotela pored recepcije oko bazena sa toboganima(Aqua park). 
Usluga:
All Inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola (samoposluživanje).
Kontakt:
www.regencyplazasharm.com 
Napomena:
Hotel se preporucuje porodicama sa decom zbog velikog aqua parka i sadrzaja za decu. Gosti koji su smesteni u porodicnim sobama do plaze imaju oko 500 metara setnje kroz lepo uredjen vrt.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „Big Blue“ dva sata pre leta; Predviđeno poletanje aviona za Šarm el Šeik u 18.30h - let JU9194 ili JU9196; Dolazak u Šarm el Šeik u 21.50h; Transfer do hotela; Noćenje.

2. – 10. ili 11. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. ili 12. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima(do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma; Predviđen polazak aviona za Beograd u 22.35h - let JU9195 ili JU9197; dolazak u Beograd u 02.10h.

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama