Kontokali Bay Hotel

Kontokali, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Usidren je na malom poluostrvu Kontokali, okružen zelenilom, sa dve privatne peščane plaže. Od glavnog grada Krfa je udaljen samo 6 km, kao i od luke i aerodroma.

Plaža:
Dve male privatne peščane uvale. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Hotelski sadržaj:
Smeštajne jedinice raspoređene su u glavnoj zgradi i više sporednih, nalik na bungalove. Gosti mogu koristiti još i: recepciju, lobi, glavni restoran, a la carte restoran, tavernu na plaži, lobi bar, bar na plaži, foaje, internet terminal (uz doplatu), frizerski salon, mali pasaž sa prodavnicama, lift, parking, spoljašnji bazen sa morskom vodom, unutrušnji bazen sa slatkom vodom, dečiji bazen sa slatkom vodom, terasu za sunčanje, ležaljke i suncobrane oko bazena, peškire za plažu, teretanu, stoni tenis, teniski teren, teren za odbojku, bar kod bazena i na plaži, snack bar, spa i wellness centar (uz doplatu), masaže (uz doplatu),  iznajmljivanje bicikala, jahanje, sportove na vodi, animaciju, mini klub za decu (4-12 god.), bazen za decu, igralište, igraonicu.

Sobe: 
Ukupno 261 soba. Sve sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo (fen za kosu), direktnu telefonsku liniju, SAT TV, besplatan WI-FI, mini bar ili frižider , sef (uz doplatu). Dvokrevetne sobe površine su 20 m2 i gledaju na vrt, zaliv ili direktno u more. Porodične sobe površine su 28m2, dodatno sadrže dva kauča za spavanje, pored dva standardna kreveta, bade mantil i papuče. Spavaća i dnevna soba u porodičnim sobama odvojene su kliznim vratima.

Usluga: 
Noćenje sa doručkom, uz mogućnost doplate za polupansion (večeru). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
http://www.kontokalibay.gr/

Napomena:
Hotel za preporuku za sve tipove gostiju.
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama