Korumar Hotel Deluxe

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi se nalazi u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom delu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači Ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na egejskoj obali ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih istorijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje istorije. Kušadasi i ostale oblasti u Izmirskoj regiji su u velikoj ekspanziji. Direktan čarter let za Izmir putnicima garantuje mnogo manje vremena provedenog u putu do izabranog hotela u Kušadasiju ili nekom drugom mestu ovog atraktivnog dela obale Egeja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel jedinstvenog položaja, atmosfere i pogleda na ceo Kušadasi. Izgrađen je 1990. godine i nalazi se u na litici sa predivnim pogledom na luku, na samo 2 km od centra Kušadasija. Od aerodroma u Bodrumu udaljen je 123 km, a od izmirskog aerodroma 70 km. Poslednji put je renoviran 2013. godine. Gosti hotela koriste lift za pristup plaži.

Plaža:
Plaža ima 3 dela: malu peščano-šljunkovitu plažu u uvali, pontonski deo sa jastucima i lepo uređeni kameniti deo sa merdevinama za ulaz u more. Suncobrani, ležaljke, peškiri i bar na plaži su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaji:
Osnovni restoran, 2 a la carte restorana (internacionalni i riblji – besplatno, plaća se rezervacija), 5 barova, spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, 6 konferencijskih sala (kapaciteta 80-360 ljudi), WiFi internet na teritoriji hotela (besplatno), teretana, sauna, tursko kupatilo, džakuzi, aerobik, teniski teren (tvrda podloga), streljaštvo, stoni tenis, boćanje, pikado, animacije, dečiji klub (za uzrast 4-12 godina), dečiji meni u restoranu, dečiji bazen sa toboganom, igralište za decu. Plaćaju se: masaže i tretmani u Spa centru i turskom kupatilu, sporotovi na vodi, bilijar, iznajmljivanje teniskih reketa i opreme, časovi ronjenja, pića u diskoteci, usluga pranja i peglanja veša, frizerski salon, usluge dadilje i doktora.

Sobe:
Hotelska osmospratna zgrada sadrži 240 standardnih soba sa pogledom na kopno i na more (površine 21-23 m2, za maksimum 3 osobe). Sve sobe su klimatizovane (centralni sistem), sve imaju telefon, TV sa satelitskim kanalima, sef (besplatno), WiFi internet (besplatno), mini-bar (bezalkoholna pića i pivo – besplatno, dnevno punjenje), fen za sušenje kose, balkon ili terasu.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 256 618 15 30
www.korumar.com.tr
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama