Lola Apartments

Dassia, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Avion
  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se u samom centru Dasije, udaljena je oko 100 m od glavne ulice, odmah prekoputa hotela Ikos (nekadašnjeg Chandris hotela). Ova lepo uređena i održavana apartmanska kuća sa velikim, uređenim dvorištem punim zelenila poseduje veliki bazen sa ležaljkama i suncobranim koji su gostima besplatno na raspolaganju. U blizini same vile su brojni kafe barovi, restorani, marketi, ambulanta i autobuska stanica.

Plaža:
Od plaže je udaljena oko 300 m. Plaža je peščano-šljunkovita sa šetalištem dugim skoro 3km. Uređena je sa ležaljkama i suncobranima i nagrađena je Plavom zastavicom. Sastoji se od nekoliko uvala. Smatra se idealnom za porodice sa decom zbog postepenog ulaska u vodu. U zaleđu plaže ima drveća koje obezbeđuje prirodni hlad. Na južnom kraju plaže se nalazi novootvoreni hotel Ikos Dasia, dok je na severnom kraju veća koncentracija barova na plaži. Sa plaže se pruža prelepi pogled na manastir Pantokrator.
Hotelski sadržaj:
U sklopu vile se nalazi lepo uređno dvoriše, otvoren bazen, ležaljke i suncobrane pored bazena i parking.

Smeštaj:
Vila u svom sastavu poseduje nekoliko tipova soba raspoređenih u prizemlju, na prvom i drugom spratu: studio – sadrži jednu spavaću sobu sa dva odvojena ležaja i kuhinjski deo (mini frižider, štednjak sa dve ringle i posuđe za dve osobe), kupatilo sa tušem, sef, TV, klima uređaj (uz doplatu 5 eura po danu) i balkon sa garniturom za sedenje. Onebedroom apartman – u svom sastavu poseduje dve sobe sa po dva ležaja, klimu (uz doplatu 10 eura po danu), balkon sa garniturom za sedenje. U sklopu jedne sobe se nalazi i sto za ručavanje i kuhinjski deo (mini frižider, štednjak sa dve ringle, aspirator, električni bokal, toster i posuđe za odgovarajući broj osoba). U onebedroom apartment se mogu smestiti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete. Twobedroom apartman – u svom sastavu poseduje dve sobe sa po dva ležaja, klimatizovane (uz doplatu 5 eura po danu) i imaju izlaz na balkon sa garniturom za sedenje. U sklopu dnevnog boravka se nalazi još jedan ležaj (sofa koja se rasklapa), sto za ručavanje i kuhinja (frižider, štednjak sa sve ringle, aspirator, ketler, toster i posuđe za odgovorajući broj osoba), TV, kupatilo i sef. U twobedroom apartman se mogu smestiti dve odrasle osobe i troje dece ili tri odrasle osobe i dvoje dece.

Usluga:
Najam

Napomena: Preporuka za porodice sa decom.
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama