null
nullnull

Kontakt

035 88 70 901

035 88 70 902

035 84 76 212

cgs@cgs.rs

Lole Ribara 2, 35230 Ćuprija

Milano

Italija - Milano

4.0

null

Hotel

null

Autobus

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Italija
Milano

Ukupno nocenja

2

Ukupno dana

5
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
M I L A N O 
Fakultativno : ĐENOVA I OUTLET SERRAVALLE / JEZERO LUGANO i KOMO   5 DANA 2 NOĆI - AUTOBUSOM 

CENA PAKET ARANŽMANA IZRAŽENA U € PO OSOBI
Best Western Falck Village Hotel 4*
HIT CENE !!! 02. MajPROMO 139 €159€
Doplata za 1/1 sobu 70€
HIT CENE VAŽE ZA REZERVACIJE DO 20.03.2024.
BROJ SOBA PO PROMO CENI OGRANIČEN !!!

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez  obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa  pomoćnim ležajem koje se rade isključivo na upit (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi 2 noćenja sa doručkom u Milanu, obilaske  prema programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja. 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje , fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno  istorijske spomenike, obaveznu gradsku komunalnu taksu 4 € dnevno po osobi, plaća se na recepciji hotela, individualne troškove i ostale  nepomenute troškove. 
POPUSTI I DOPLATE: Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT uz doplatu. Deca po ovom programu ne ostvaruju popust. Po ovom  programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz. 

FAKULTATIVNI IZLETI I DOPLATE (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama: Lugano & Komo 30 € odrasli / 25  € deca do 11,99 godina , Đenova i Outlet Seravale 35 € odrasli / 30 € deca do 11,99 godina . Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih  putnika (neophodan minimum od 30 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne  agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da  prihvate a u skladu sa mogućnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera), kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih  izleta predviđenih ovim programom. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner. Ukazujemo putnicima da, imajući u vidu  datum formiranja programa putovanja i datum realizacije fakultativnog izleta, može doći do bitnih promena imperativnih uslova, koji se tiču kretanja,  prelaska granice, mera zaštite, vakcinalnih uslova i sl. što može uticati na sadržaj fakultativnog programa, pa i potpunu ili delimičnu nemogućnost  realizacije izleta, što organizator fakultativnog programa, ne može unapred predvideti.