Minos Mare Royal Hotel

Platanias, Krit

Opis destinacije

Krit je najveće grčko ostrvo, peto po veličini u Mediteranu posle Sicilije, Sardinije, Korzike i Kipra. Nalazi se na raskrsnici između Evrope, Afrike i Azije. Zapljuskuju ga tri mora: Egejsko, Libijsko i Jonsko. Ostrvo je podeljeno u četiri regije. Regija Hanja se proteže na zapadu ostrva. Istoimeni grad je nekada bila glavni grad ostrva a danas je prelep turisitčki centar koga karakterišu uske ulice prepune taverni i prodavnica suvenira. Retimno se nalazi se u centralnom delu ostrva. Treći je po veličini grad na Kritu. Pošto se nalazi na pola puta od Hanje do Irakliona, venecijanski vladari su ga koristili kao odbrambenu stanicu za vreme nemira. Danas je moderan turistički centar s velikim brojem kvalitetnih hotela različitih kategorija i dobrim provodom. Iraklion je najveći grad i pokrajina na ostrvu sa oko 300 000 stanovnika. Četvrti je po veličini grad u Grčkoj, posle Atine, Soluna i Patre. Čuven je po Minosovim palatama Knosos i Festos. Glavnim trgom i ulicama grada prođe preko milion turista godišnje.Lasiti je na istoku ostrva. Regija je poznata po 10 000 vetrenjača, pećini Dikti u kojoj je po predanju rođen bog Zevs i palminoj šumi Vai. Glavni grad ove oblasti je Agios Nikolaos, a izgrađen je oko veštačkog jezera Vulismeni. Ovo je najmanja regija ostrva, ali čuvena po mitovima i legendama koji se za nju vezuju.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ceo kompleks se sastoji od dva hotela Minos Mare i Minos Mare Royal i smešten je na peščanoj plaži u mestu Platanjas. Od Retimna je udaljen oko 4 kilometra. Platanjas je letovalište nadomak grada Retimna, čuveno je po lepoj peščanoj plaži finog, sitnog peska kao i zbog mnogih hotelskih rizorta koji se tu nalaze. Ima sve sadržaje jednog turističkog mesta, počev od brojnih radnji, super-marketa, ali i kafića i restorana.

Plaža:
Plaža se nalazi ispred hotela i spada u red lepših na ostrvu. Suncobrani i ležaljke su besplati za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju mini-market, suvenirnica, parking (besplatan za goste hotela), mala biblioteka, bilijar, stolovi za stoni tenis, teren za odbojku na plaži, bazen sa hidro masažerima, dečiji bazen i igralište, peškiri za plažu (uz depozit), dnevni i večernji animacioni program, bežični internet (uz doplatu) i spa centar (uz doplatu), kao i nekoliko barova i restorana.

Sobe:
U hotelu Minos Mare Royal gosti biraju između superior soba sa pogledom na vrt i executive superior soba sa delimičnim pogledom na more. Sve sobe imaju individualnu klimu, kupatilo (bade mantili, papuče, fen za kosu), balkon, direktan telefon, SAT LCD TV, mini bar, sef (bez doplate), DVD plejer, CD/MP3/RADIO plejer, ketler i set sa izborom kafe i čajeva i pristup internetu (bez doplate).

Usluga:
Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto, samoposluživanje) i organizovana je za oba hotela posebno (Minos Mare i Minos Mare Royal).

Napomena:
Hotel veoma dobre usluge, na lepoj peščanoj plaži. Preporuka svim tipovima gostiju.
1. dan BEOGRAD - KRIT
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit (oko 110 minuta). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama