Myconian Imperial Resort

, Mikonos

Opis destinacije

Prema mitologiji, na Mikonosu je Herkules ubio divove, a kamenje oko ostrva su navodno njihova tela. Danas postoji mit da je ostrvo dobilo ime po antičkom junaku koji se poredio sa Apolonom i po tome postao poznat. Mikonos je grčka Ibica. Divno ostrvo u arhipelagu Kikladi koje izgleda kao sa razglednice: male bele kuće sa cvećem i plavim prozorima i vratima, ručno oslikane ulice, vetrenjače, odžaci, mnoštvo crkvica i predivnih restorana i kafea. Mnogi grčki džetseteri ovde ili poseduju kuću ili posećuju Mikonos svakog leta, a i noćni život je vrlo razvijen.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: U mirnom okruženju, nalazi se direktno iznad plaže Elia, koja je najduža i jedna od najlepših na ostrvu, poznata po tirkiznom moru, finom pesku i brojnim aktivnostima. Aerodrom je na 10 km, dok se do samog centra živopisnog grada Mikonosa stiže za 20 min vožnje. Autobusko stajalište je na oko 300m od hotela.

Plaža: duga peščana plaža, delimično dostupna stepenicama. Ležaljke i suncobrani namenjeni gostima hotela su na raspolagnju besplatno.

Hotelski sadržaji: Ovaj hotel iz Lanca „Myconian Collection „ i Leading Hotels of the World“  sastoji se od nekoliko zgrada smeštenih ispod sestrinskog hotela Royal Myconian & Thalasso Spa Center.  Sadrži glavni restoran sa terasom i pogledom na more, a la carte restoran, bar, TV salu, 2 bazena sa morskom vodom, terasa za sunčanje sa ležaljakama i suncobranima, bar na bazenu, spa centar (uz doplatu- zatvoreni bazen sa morskom vodom, đakuzi, parno kupatilo, sauna, masaže i kozmetički tretmani), fitnes centar, prodavnice, frizerski salon, butik, prodavnica nakita, besplatan WIFI, dečije igralište, dečji bazen, igraonica, sportovi na vodi, parking.

Sobe: Sve sobe su opremljene u svetlim bojama, i poseduju balkon ili terasu sa pogledom na more, luksuzno kupatilo sa tušem ili kadom, LCD televizorom, WIFI-internet. Standardne sobe imaju pogled na baštu, bazen ili delimični pogled na more. Premium sobe su 28 kvm i namenjene su za maksimum 3 osobe. Postoje i premium sobe sa privatnim bazenom. 

Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto-samoposluživanje).
 
Kontakt:
www.myconianimperial.gr/
1. dan BEOGRAD – ATINA - MIKONOS
Sastanak učesnika putovanja na aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera Big Blue-a (707) tri sata  pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Atinu u 09:25 časova (let A3977). Sletanje u Atinu u 12:00 časova. Nastavak putovanja za Mikonos u 13:25 časova (A3 7376). Sletanje na  aerodrom Mikonos u 14:05 časova po lokalnom vremenu. Smeštaj. Noćenje.

2.-7. dan  MIKONOS
Boravak u hotelu na bazi noćenja sa doručkom. Slobodno vreme.

08. dan  MIKONOS – ATINA - BEOGRAD
Transfer do aerodroma u ranim jutarnjim satima. Poletanje aviona za Atinu u 06:10 časova (let A3 7371). Sletanje u Atinu u 06:50 časova. Nastavak putovanja za  Beograd u 08:00 časova (let A3 976). Sletanje u Beograd u 08:40 časova po lokalnom vremenu.  Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama