Sunny Hill Alya Hotel

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja se nalazi u jugoistočnom delu Turske obale, od grada Antalija i aerodroma udaljena je oko 135 km. Najimpozantnije obeležje Alanje je svakako tvrđava sagrađena u periodu vladavine Seldžuka. Dugačka je 7 km i sa preko stotinu kula jedna je od najpoznatijih tvrđava u ovom delu Mediterana. Gradom dominira osmougaona Crvena kula koja je jedinstvena po svom arhitektonskom rešenju. Ono što Alanju izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život. Regije koje se izdvajaju su Okurdžalar, Avsalar, Inčekum poznat po najfinijim peščanim plažama po kojima je i dobio ime, Konakli, Kejkubat, Oba, a svakako najpoznatija i najatraktivnija regija i plaža je svakako čuvena Kleopatrina plaža koja se nalazi u samom srcu grada i prostire se na oko 2 km dužine.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 125 km od aerodroma u Antaliji i 800 m od centra Alanje. Sagradjen je 1995. godine a renoviran je 2010. godine i zauzima ukupno 2.000 m².

Plaža: 
Hotel je udaljen 250 metara od gradske plaže Kleopatra. Do plaže vozi šatl autobus od 09h do 19h, osim 13 i 14h. Ležaljke, suncobrani i peškir za plažu se doplaćuju.

Sobe: 
Hotel se sastoji od devet dvospratnih vila koje imaju 73 standardne sobe (max 3 osobe, 20 m²). Svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom, TV, Wi-Fi internet, mini-bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), individaualni klima uređaj, balkon, fen za sušenje kose.

Hotelski sadržaji: 
Restoran, 2 bara, Wi-Fi internet, 2 spoljašnja bazena, tursko kupatilo, teretana, stoni tenis, bilijar, odbojka na pesku, dečiji bazen. Plaća se: doktor, sauna, sportovi na vodi, masaža, usluga pranja i peglanja veša.

Način služenja obroka: 
Švedski sto

Kontakt: 
Tel: +90 242 511 12 11

www.alyahotels.com

Napomena:
Dobra lokacija, nedaleko od najlepšeg dela Kleopatrine plaže. Odličan odnos cene i kvaliteta usluge.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama