Thalassies Hotel

Limenaria, Tasos

Opis destinacije

Tasos je ostrvo s prelepim plažama, mirnim i čistim morem s hiljadu i jednom nijansom plavog, izobiljem sunca i šumama na kopnu, mirom i tišinom koja odzvanja beskrajem. Tasos je i ostrvo gostoljublja na kome putnika namernika daruju predivnim jelima, sjajnim salatama, maslinama i kozjim sirevima, plemenitim vinima i rakijama... Osmeh i muzika, uz božanstveni izlazak sunca na ostrvu čine da uspomene odavde nikada ne blede. Tasos je takođe i tirkizno ostrvo u severnom delu Egejskog mora. Poznato još i kao „šuma koja pliva“. Toliko lepo da je na njemu zastao - i večno ostao - zaljubljeni Tasos, mladić kraljevskog porekla, koji se umorio trčeći za feničanskom princezom koju je oteo Zevs. Ali, to je priča iz mitologije...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Thalassies, nalazi se u mestu Limenaria, na samoj obali mora. U porodičnom je vlasništvu, u gostoljubivom okruženju.

Plaža:
Od plaže ga deli ulica. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, dve sale, jedna sa kablovskom televizijom, a druga je sala za doručak, bar, terasu na kojoj se služi doručak, obroci i piće, sa pogledom na more, sala za društvene igre (bilijar, stoni fudbal, šah, tavli, internet igrice, pikado), veliki bazen i dečji bazen, gimnastičku salu, saunu, đakuzi, internet corner, parking.

Sobe:
Sobe su orijentisane prema moru i Svetoj Gori, ili prema bazenu i planinama Tasosa. Opremljene su u egejskom primorskom stilu, sadrže TV, sef, telefon i klima uređaj, mini frižider, kupatilo, fen i WiFi internet.

Standardne sobe je moguće smestiti najviše 2 odrasle osobe i 2 dece ili 3 odrasle osobe.

Usluga:
Usluga u hotelu je na bazi polupansiona. Doručak se služi po principu švedskog stola, večera je meni –izbor jela.
 
Kontakt: www.thalassies-hotel.gr
 
Napomena:
Sa ljubavlju, prijateljstvom i čovekoljubljem koje će Vam sa radošću pokazati grčko gostoprimstvo, vlasnici i osoblje hotela Thalassies će učiniti Vaš boravak na ostrvu prijatnim iznenađenjem, a uspomene na Vaš odmor nezaboravnim.
Prvi dan -Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan - Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan - Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju. 
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama