Apartmansko naselje Kirschleitn Grosswild – St. Oswald

Lokacija: Apartmansko naselje Kirchleitn Grosswild Apartmansko naselje se nalazi na 400 m od naselja Kleinwild, u mestu St. Oswald. Sadržaj apartmana:  U okviru apartmanskog naselja su restoran, dečija igraonica, celodnevna animacija za decu i saune. Sadržaj apartmana: APARTMAN NockBerge – velikičine oko 35m2. Presoblje, renovirana kuhinja, komforna dnevna soba sa sat tv, trpezarija i kaljavom peći, kupatilo […]

Lokacija: Apartmansko naselje Kirchleitn Grosswild

Apartmansko naselje se nalazi na 400 m od naselja Kleinwild, u mestu St. Oswald.

Sadržaj apartmana: 

U okviru apartmanskog naselja su restoran, dečija igraonica, celodnevna animacija za decu i saune.

Sadržaj apartmana:

APARTMAN NockBerge – velikičine oko 35m2. Presoblje, renovirana kuhinja, komforna dnevna soba sa sat tv, trpezarija i kaljavom peći, kupatilo sa tušem i toalet. Apartman je za maksimalno 2 odraslih i 2 dece do 14 godina. 

TIP TAL – 2 sofe na razvlačenje u dnevnoj sobi, mala spavaća soba sa dva ležaja.

TIP GIPFEL – sofa i bračni ležaj u dnevnoj sobi, mala spavaća soba sa dva ležaja.

APARTMAN NockNatur – veličine oko 55m2. Predsoblje, renovirana kuhinja, prostrana dnevna soba sa trpezarijom i kaljavom peći i dve sofe na razvlačenje, spavaća soba sa dva odvojena ležaja, spavaća soba sa bračnim ležajem i kaljavom peći, kupatilo sa tušem i posebno toalet.  Apartman je za minimum 4 osobe, a maksimalno 6 osoba. 

APARTMAN NockLux – veličine oko 70m2.  Predsoblje, renovirana kuhinja, prostrana dnevna soba sa trpezarijom i kaljavom peći i dve sofe na razvlačenje, spavaća soba sa bračnim ležajem i kaljavom peći, spavaća soba sa krevetima na sprat i dodatnim ležajem, 2 kupatila sa tušem i infracrvena sauna.  Apartman je za minimum 4 osobe, a maksimalno 7 osoba. 

TIP TAL – standardna opremljenost

TIP GIPFEL – renovirani, vrlo udobni i uređeni u tradicionalnom stilu sa rustičnim podnim pločicama. Kupatila u apartmanima  poseduju fen za kosu, preparate za ličnu higijenu, neka kupatila su sa kadom. Kuhinje sadrže mikrotalasnu, mašinu za posuđe i “nespresso” aparat. Kaljave peći, moderni ravni televizori i besplatan internet su još neke pogodnosti u apartmanima.

 

 

 

Uslovi i način plaćanja:

  • UPLATA U CELOSTI

 Za uplatu u celosti odobrava se popust koji će za svaki konkretan period biti objavljen na sajtu,kao zvanični  dokument,sastavni deo važećeg kataloga.

  •  UPLATA DO POLASKA

40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.

  • ODLOŽENO PLAĆANJE

40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana, po obračunu, do 30.03.2018. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

Kreditnim karticama Banka Intese na 6 mesečnih rata bez kamate. 

  • Način plaćanja iz inostranstva:

uplatom na devizni račun Agencije uz izdavanje deviznog predračuna klijentu;  Bankarski troškovi idu na teret uplatioca.

Napomena: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednost, na dan uplate po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa.

 

Organizator putovanja: Supernova travel

POPUSTI ZA RANE UPLATE


ZA AKTUELNE POPUSTE

- KONTAKTIRAJTE AGENCIJU -

CGS subagent