Evia – Dorsia 1

Apartmani Drosia I nalaze se u samom centru mesta Pefki, odmah uz šetalište koje je od mora udaljeno 60 metara. Plaža koja se nalazi nedaleko od apartmana je peščano-šljunkovita i duga je 4 km. S obzirom da je objekat Drosia smešten u samom centru, restorani i supermarketi se nalaze u krugu od 50 metara. Objekat […]

Print Friendly, PDF & Email

Apartmani Drosia I nalaze se u samom centru mesta Pefki, odmah uz šetalište koje je od mora udaljeno 60 metara. Plaža koja se nalazi nedaleko od apartmana je peščano-šljunkovita i duga je 4 km. S obzirom da je objekat Drosia smešten u samom centru, restorani i supermarketi se nalaze u krugu od 50 metara.

Objekat Drosia 1 raspolaže sa 4 apartmana koji su po strukturi trokrevetni. Jedan apartman se nalazi u prizemlju, dok su ostala 3 smeštena na prvom spratu.

Svaka smeštajna jedinica sadrži spavaći deo, gde se nalaze jedan francuski ležaj i ležaj za jednu osobu, zatim kompletno opremljen kuhinjski deo sa svim neophodnim inventarom (mini-električni šporet bez rerne, posuđe, pribor za jelo, frižider…), TV set, kupatilo.

Svaki apartman objekta Drosia 1 ima i terasu sa garniturom za sedenje i fantastičnim pogledom koji se pruža na more, šetalište ili prelepo uređen vrt prepun zelenila i cveća koji će vam odmor i druženje učiniti još prijatnijim i lepšim.

Svaki od apartmana je opremljen i klima uređajima čije korišćenje je uračunato u cenu aranžmana. Posteljina se menja na 5 dana.

Apartmani objekta Drosia 1 nemaju svoj parking, pa je mogućnost parkiranja vozila za goste koji dolaze svojim kolima na ulici u blizini apartmana.

Uz samu plažu koja se nalazi na udaljenosti od 60 metara od apartmana Drosia 1, smešteni su kafići i barovi gde se mogu iznajmiti ležaljke i suncobrani.

S obzirom da se objekat Drosia 1 nalazi u samom centru, svi sadržaji se nalaze u neposrednoj blizini – kafići, prodavnice suvenira i taverne, kao i restorani u kojima možete probati i neki od lokalnih specijaliteta, pogotovo ribljih, s obzirom da je Pefki oduvek poznat i kao ribarsko mesto.

Fantastična lokacija, blizina plaže, sadržaj i divni domaćini čine da ovaj objekat  bude jedan od najtraženijih objekata u našoj ponudi.

 

drosia_1_cene-1024x192

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora

ORGANIZATOR PUTOVANJA: Monix

 

Print Friendly, PDF & Email

POPUSTI ZA RANE UPLATE


ZA AKTUELNE POPUSTE

- KONTAKTIRAJTE AGENCIJU -

CGS subagent