Hotel Molino – Falcade

Lokacija: Hotel Molino U srcu Dolomita, na nadmorskoj visini od 1150 m, nalazi se hotel Molino, okružen predivnim parkom sa drvećem. Hotel je idealna polazna tačka za skijaše. Sadržaj hotela:  restoran  domaće i internacionalne kuhinje , bar , živa muziku u baru tokom vikenda , igraonicom, wifi,  zatvoreni bazen , đakuzi , sauna , UVA solarijum , skijašnica […]

Lokacija: Hotel Molino

U srcu Dolomita, na nadmorskoj visini od 1150 m, nalazi se hotel Molino, okružen predivnim parkom sa drvećem. Hotel je idealna polazna tačka za skijaše.

Sadržaj hotela: 

restoran  domaće i internacionalne kuhinje , bar , živa muziku u baru tokom vikenda , igraonicom, wifi,  zatvoreni bazen , đakuzi , sauna , UVA solarijum , skijašnica , otvoreni parking i garaža .

Sadržaj soba:  satelitsku tv, radio, minibar, fen za kosu, sef, i većina soba ima i balkon.

Deluks sobe opremljene  su garderoberom i delom za sedenje.

 

 

 

Uslovi i način plaćanja:

  • UPLATA U CELOSTI

 Za uplatu u celosti odobrava se popust koji će za svaki konkretan period biti objavljen na sajtu,kao zvanični  dokument,sastavni deo važećeg kataloga.

  •  UPLATA DO POLASKA

40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.

  • ODLOŽENO PLAĆANJE

40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana, po obračunu, do 30.03.2018. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

Kreditnim karticama Banka Intese na 6 mesečnih rata bez kamate. 

  • Način plaćanja iz inostranstva:

uplatom na devizni račun Agencije uz izdavanje deviznog predračuna klijentu;  Bankarski troškovi idu na teret uplatioca.

Napomena: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednost, na dan uplate po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa.

 

Organizator putovanja: Supernova travel

POPUSTI ZA RANE UPLATE


ZA AKTUELNE POPUSTE

- KONTAKTIRAJTE AGENCIJU -

CGS subagent