Lasi – Vila Kekatos

oko 350 metara od plaže

Sve cene su informativnog karaktera, za pravu informaciju o ceni obratiti se u prostorijama turističke agencije CGS.

Print Friendly, PDF & Email

Lokacija:

Smeštena je na blagoj uzvisini Lasija u neposrednoj blizini glavne ulice i oko 350m do jedne od najlepših plaža ostrva Makris Jalos. Lepo uređena i održavana sa sopstvenim cvetnim vrtom sa engleskom travom, svojim položajem, mirisom borovine i pogledom na more pruža iskonski mir i uživanje. Vila je udaljena samo 3km od prelepog grada Argostoli, glavnog grada ostrva sa kojim je povezana odličnom autobuskom vezom.

Studio 02:

Soba sa dva odvojena ležaja, kuhinjski deo (frižider, ugradni šporet sa dve ringle, električni bokal, posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, sef, kupatilo – tuš/wc sa peškirima. Terasa sa garniturom za sedenje i pogledom na more.

Apartman 03:

Apartman se nalazi u izdvojenom delu vile, sastoji se od jedne sobe sa dva odvojena ležaja, kuhinjom (frižider, ugradni šporet sa dve ringle, električni bokal, posuđe za odgovarajući broj osoba) u kojoj se nalazi kauč na rasklapanje, klima, sef, kupatilo – tuš/wc sa peškirima. Terasa ispred ulaza u apartman sa garniturom za sedenje. Vila ima parking.

Klima se doplaćuje

7€ dnevno. Plaćanje na recepciji.

Sef se doplaćuje

2€ dnevno. Plaćanje na recepciji.

 

Preuzmite cenovnik u PDF formatu

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Turistička agencija SABRA

Print Friendly, PDF & Email

POPUSTI ZA RANE UPLATE


ZA AKTUELNE POPUSTE

- KONTAKTIRAJTE AGENCIJU -

CGS subagent