Limenaria – Vila Magda

MAGDA – LIMENARIJA Smeštena u srcu Limenarije, drugog po velični mesta na ostrvu, a opet u maloj, neprometnoj uličici koja garantuje mir i tišinu. Udaljena 250 metara od plaže i 200 metara do strogog  centra gde su marketi, restorani, kafići, suvenirnice. Kuća je renovirana 2015 godine. Opremljena je dvokrevetnim studijima i 1/2+1 apartmanima. Svaka smeštajna […]

MAGDA – LIMENARIJA

Smeštena u srcu Limenarije, drugog po velični mesta na ostrvu, a opet u maloj, neprometnoj uličici koja garantuje mir i tišinu. Udaljena 250 metara od plaže i 200 metara do strogog  centra gde su marketi, restorani, kafići, suvenirnice. Kuća je renovirana 2015 godine. Opremljena je dvokrevetnim studijima i 1/2+1 apartmanima. Svaka smeštajna jedinica ima terasu, čajnu kuhinju, TWC, TV, WiFi i klima uređaj čije se korišćenje plaća 5 eur dnevno. i. Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana.

S 1/2: dva standardna ležaja;

A 1/2+1: fotelja na razvlačenje u kuhinjskom delu i dva standardna ležaja u spavaćoj sobi.

 

 

Magda  – Limenarija

period

boravka

02.06

12.06

12.06

22.06

22.06

02.07

02.07

12.07

12.07

22.07

22.07

01.08

01.08

11.08

11.08

21.08

21.08

31.08

31.08

10.09

10.09

20.09

20.09

30.09

A 1/2+1105*9913916919922922922920913999105*
S 1/2125*129169199229259259259239169129125*

 

 

NAPOMENE:

 • Cena sa * je je izražena po osobi i obuhvata: SMEŠTAJ i PREVOZ.
 • Cena bez *je izražena za SMEŠTAJ po osobi, a u vili Ralitsa za NAJAM smeštajne jedinice.
 • Cena autobuskog prevoza uz uplaćen smeštaj se primenjuje prema tabeli (cena sa popustom).
 • U cenu prevoza nisu uključeni troškovi trajekta koji iznoste 10 eur po osobi i plaćaju se vodiču u autobusu.
 • Postoji mogućnost polaska iz  Subotice, Sombora, Sente, Bačke Topole, Zrenjanina, Kikinde, Bačke Palanke, Vrbasa, Vršca, Pančeva, Čačka, Kraljeva i Kragujevca – cena prevoza se primenjuje prema tabeli.
 • Pod uslovom da nema vlastiti ležaj, u svakoj smeštajnoj jedinici i u svim smenama, jedno dete do 10 godina boravi GRATIS (ima sedište u autobusu, nema krevet).
 • Ukoliko jedna osoba koristi apartman – DOPLATA 50%.
 • Popusti za rane uplate se ne odnose na smene sa * i smeštaj tokom cele sezone u vili Ralitsa.
 • Cena je izražena u evrima (plaćanje – dinarska protivvrednost) za 11 dana – 10 noćenja.

Cene  su izražene u evrima, plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke agencije na dan uplate.

 

 1. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA:
  – akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak dinamikom i iznosima po želji korisnika, ali tako da je celokupna uplata izvršena minimum 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.
 2. UPLATA NA RATE:
 3. a) čekovi građana- akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak u jednakim mesečnim Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, počev od onog koji sledi mesecu u kojem je uplaćena akontacija, a poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2018. godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, uz uvećanje 2% mesečno.
 4. b) administrativa zabrana- akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora. Iznos duga koji ide preko administrativne zabrane obračunava se u EUR- ima a uplata se vrši za efektivu na dan izdavanja Rešenja o administrativnoj zabrani. Rate se uplaćuju mesečno ili polumesečno (u zavisnosti kako pravno lice isplaćuje lični dohodak), počev od meseca  koji sledi onom u kojem je uplaćena akontacija, uz uvećanje 2% mesečno. Poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2018. godine. Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.
 5. PLATNE KARTICE:

– Dina, Visa, MasterCard, Maestro

 1. KREDIT BANKE:
  – po uslovima koje određuje banka na dan sklapanja ugovora.

AUTOBUSKI PREVOZ

Cena autobuskog prevoza uz uplaćen smeštaj (cena sa popustom)

Polazak je dan ranije u odnosu na termin iz programa. Povratak je poslednjeg dana po terminu iz programa.

POLASCIMESTO POLASKAVREME

POLASKA

CENA PREVOZA
odraslideca 0–10 g
SUBOTICAParking iza Radničkog Univerziteta13:30 h6050
SOMBORParking ispred FK“ Radnički“13:30 h6050
SENTA

BAČ. TOPOLA

OMW pumpa na autoputu kod petlje Bačka Topola14:00 h6050
KIKINDAParking kod hotela „Narvik“13:30 h6050
BAČKA PALANKAParking pored zgrade DTD14:15 h6050
ZRENJANINEko pumpa kod pijace14:15 h6050
VRBASParking ispred hotela „Bačka“14:15 h6050
NOVI SADParking železničke stanice, kod lokomotive15:00 h5040
BEOGRADParking preko puta Buvlje pijace17:00 h5040
NIŠBenzinska pumpa preko puta motela Nais20:00 h4030
VRŠAC, PANČEVO, ČAČAK, KRALJEVO, KRAGUJEVAC6050

Troškovi trajekta se plaćaju na licu mesta, vodiču u autobusu.

U vreme štampanja cenovnika  troškovi trajekta  iznose 10 eur i podložni su promenama.

Prevoz u jednom pravcu nema mogućnost umanjenja

 

Prevoz se obavlja udobnim autobusima turističke klase (klima, audio-video oprema).

Transferi do i od Novog Sada/Beograda mogu biti realizovani mini-busem, kombijem ili putničkim automobilom.

Moguće je priključenje putnika ispred svih motela na magistralnom putu Beograd – Niš – Skoplje.

Mesta u autobusu se rezervišu uplatom akontacije, kompjuterski se određuju i isključivo zavise od momenta prijave za putovanje.

Biranje sedišta u autobusu prema mogućnostima u trenutku prijave je 15 € po osobi. Prvi red nije moguće rezervisati.

Broj putnika po smenama može se značajno razlikovati. Organizator se ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao u odlasku.U slučaju nedovoljnog broja prijavljanih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske organizuje u saradnji sa drugom agencijom. Prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta nije obaveza Organizatora putovanja. Organizator ne snosi odgovornost za nepredat ili nepreuzet prtljag.  Autobus po dolasku u letovalište staje što je moguće bliže smeštajnom objektu.

Pušenje u autobusu nije dozvoljeno. O vašem udobnom i bezbednom putovanju brinu 2 vozača i pratilac grupe.

KORISNE INFORMACIJE:

 • Ulazak u apartmane pri dolasku u 14:00h. Napuštanje apartmana pri odlasku u 09:00h. Za vremenski period do polaska autobusa za Srbiju, obezbeđen je prostor za prtljag, dok sanitarnih prostorija, za ove svrhe, ima samo u nekim objektima.
 • Fotografije u katalogu i sajtu su ilustracije enterijera, izabrane nasumično i ne znače jednoobrazni izgled svake sobe, kuhinje i kupatila. U nemogućnosti da u opisima objekata detaljno navede sve karakteristike svih smeštajnih jedinica, Organizator predlaže da korisnici usluga pre prijave za izabrani studio ili apartman zatraže precizne informacije o istima.
 • Cena uključuje troškove električne energije, tople i hladne vode, korišćenje opreme i inventara. Sastavni deo inventara je posteljina (promena – dostava čiste jednom u toku smene) ali ne i peškiri, sapuni, toalet papir, sredstva za održavanje čistoće ili pranje posuđa.
 • Pojedini standardi izgradnje i opremanja smeštajnog objekta nisu adekvatni našim (veličine kreveta i ormara), na šta Organizator nije mogao imati uticaja. Površina nekih studija i app uslovljava korišćenje natkrivenih terasa u funkciji trpezarije. Kuhinje su, većinom, opremljene elementarnim inventarom, frižiderom i rešoom sa dva grejna tela, bez rerne. Kupatila su najčešće sa tušem (većina sa, ali ponegde i bez tuš kade).
 • Gosti sami održavaju čistoću u apartmanu za vreme svog boravka. Ukoliko nije drugačije ugovoreno, app se čiste pri dolasku i odlasku gosta od strane vlasnika app. Gosti sami obavljaju zamenu posteljine i nameštanje kreveta.
 • WiFi UREĐAJ, instaliran u smeštajnom objektu, podrazumeva WiFi zonu u objektu gde je signal dostupan. Ovime Organizator ne obećava u ponudi niti garantuje WiFi signal u svakoj smeštajnoj jedinici.  U većini letovališta ne postoji infrastruktura koja obezbeđuje širokopojasni – brzi internet pa se, prilikom velike opterećenosti, može desiti da je protok usporen ili da je priključenje na internet povremeno nemoguće.
 • Gosti su obavezni na domaćinski odnos prema inventaru kao i na poštovanje kućnog reda. Eventualne štete, prouzrokovane nepažnjom, gosti su dužni da prijave domaćinu ili predstavniku i da iste nadoknade.
 • Apartmani nisu fizički obezbeđeni, odgovornost za svoje lične stvari snose gosti, osim u slučaju kada novac, pasoše ili neke druge stvari od vrednosti ostave u sefu, za šta je potrebno da se prethodno obrate predstavniku agencije.
 • Svi gosti zainteresovani za rent-a-car su u obavezi da ponesu važeću međunarodnu vozačku dozvolu.
 • Gostima je svakodnevno na raspolaganju predstavnik agencije, za organizaciju fakultativnih izleta i za pružanje informacija vezanih. Predstavnik sa gostima komunicira preko info tabli u smeštajnim objektima, na kojima je objavljeno i vreme redovnog dežurstva na određenom mestu u letovalištu.
 • U slučaju nedovoljnog broja prijavljanih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske organizuje u saradnji sa drugom agencijom.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen da ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Organizator zadržava pravo da putem raznih akcija proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja a koje nisu sastavni deo cenovnika.
 • Ukoliko se u Grčkoj počne primenjivati zakon o obaveznoj Boravišnoj taksi gosti će je plaćati na licu mesta vlasniku/recepciji samog smeštajnog objekta. U trenutku štampanja cenovnika nije poznato koliko će taksa iznositi.

 

STUDIO je smeštajna jedinica koja se sastoji od jedne dnevno-spavaće sobe, ima kuhinjsku nišu i TWC.

APARTMAN je smeštajna jedinica koja se sastoji od jedne spavaće sobe i  jedne dnevno- spavaće sobe sa kuhinjsku nišu i TWC.

DUPLEX je smeštajna jedinica koja se sastoji od dve spavaće sobe, izvdojene kuhinje i TWC.

FAKULTATIVNE IZLETE organizuje ovlašćena lokalna agencija, partner Organizatora, prema sopstvenim uslovima, standardima i cenama. Dajući informaciju na info tablama ili preko predstavnika, organizator ne obavezuje svoje goste na korišćenje fakultativnih izleta, niti garantuje da ponude fakultativnih izleta drugih lokalnih agencija u letovalištu nisu povoljnije. Pratnja vodiča na srpskom jeziku zavisi od broja prijavljenih putnika.

 

 

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora

ORGANIZATOR PUTOVANJA: Fudeks Holiday

POPUSTI ZA RANE UPLATE


ZA AKTUELNE POPUSTE

- KONTAKTIRAJTE AGENCIJU -

CGS subagent