Neos Marmaras – Vila Irene

oko 50 metara od plaže

Sve cene su informativnog karaktera, za pravu informaciju o ceni obratiti se u prostorijama turističke agencije CGS.

Vila Irene je identičnog izgleda i spojena zgrada sa vilom Nestor, sa kojom deli dvorište i parking prostor. U svom sastavu ima lepo uređene dvokrevetne studie na I i II spratu, sa terasama koje imaju bočni pogled na more. Vila je udaljena 50 m od Paradiso plaže i 900 m od centra Neos Marmarasa. Prve goste je primila 2012. godine. U toku letnje sezone, više puta dnevno, saobraća turistički vozić od Paradiso plaze do centra Neos Marmarasa. Najbliži supermarket je udaljen 50m od vile. Lekarske ordinacije i apoteke su u centru Neos Marmarasa.

Promena posteljine i peškira na 5 (pet) dana.

SADRŽAJ VILE: Dvorište, internet veza, parking prostor.

SADRŽAJ STUDIJA: Kuhinja (frižider, rešo sa dve ringle na struju, aspirator, posuđe i pribor), kupatilo, jedan francuski ležaj, orman, noćni ormarić, toaletni sto sa ogledalom, TV, WI.FI, klima uređaj, terasa sa tendom i garniturom za sedenje.

 

Cenovnik br. 1 od 07.11.2016. za leto 2017.

10% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI!

Termin20.05.30.05.09.06.19.06.29.06.09.07.19.07.29.07.08.08.18.08.28.08.07.09.17.09.
1/2 studio90*195305385475505540540540485385285115*

 NAJAM STUDIJA/APP ZA 10 NOĆENJA. KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA BESPLATNO.


NAPOMENE ZA SMENE OZNAČENE ZVEZDICOM(*):
* Cene označene zvezdicom su po osobi i sadrže smeštaj i prevoz iz Niša.
* Doplata za prevoz iz Beograda je 10 eur po osobi.
* Umanjenje za goste koji ne koriste prevoz je 20 eur.
* Popust za uplate u celosti ne važi za smene sa zvezdicom.

PROGRAM PUTOVANJA:

1-2 DAN: Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije u odnosu na datume iz tabele, prema dogovorenoj satnici. Dolazak u Neos Marmaras u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smestajne jedinice od 14.00 sati. NOĆENJE.

3-10 DAN: Slobodni dani za individualne aktivnosti, odmor, obilaske i izlete. NOĆENJE./USLUGA PO PROGRAMU/

11-12 DAN: Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00 h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak po dogovorenoj satnici. Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

ARANŽMAN OBUHVATA: Najam studia za 10 noćenja/11 dana, troškove organizacije i usluge predstavnika agencije.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Autobuski prevoz, međunarodno zdravstveno osiguranje i individualne troškove.

ORGANIZATOR PUTOVANJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA

Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobračaju, štrajkovi i slično)

POPUSTI ZA DECU: Dete do 10 godina u zajedničkom ležaju sa dve odrasle osobe – besplatno. Dvoje dece do 10 godina sa jednom odraslom osobom mogu da koriste jedan zajednički ležaj.

NAPOMENA ZA PUTNE ISPRAVE: Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju ne ispravnosti i ne dobijanja individualne vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od aranžmana, te podleže troškovima otkaza prema Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

MOLIMO PROVERITE VAŽNOST VAŠIH PUTNIH ISPRAVA, NAROČITO DEČJE PASOŠE! ZA ULAZ U ZEMLJE EU POTREBNO JE DA PUTNA ISPRAVA VAŽI 90 DANA NAKON POVRATKA SA PUTOVANJA

PREVOZ: Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, audio i video oprema). Polazak iz Beograda dan uoči smene u 20:00 sati, sa parkinga u bloku 42 ul . Antifašističke borbe br.2., preko puta OTC-a Transfer iz Novog Sada, polazak sa parkinga železničke stanice kod stare lokomotive. Polazak iz Niša dan uoči smene sa parkinga kod Tempa u 23:00 sata.

Polazak iz Leskovca dan uoči smene u 23:45 sata, sa parkinga kod železničke stanice. Povratak iz Neos Marmarasa poslednjeg dana boravka u 18:00 sati sa parkinga.

PUTNICI SU U OBAVEZI DA 2 DANA RANIJE PROVERE TAČNO VREME I MESTO POLASKA I POVRATKA, KAO I DA NA DOGOVORENO MESTO POLASKA BUDU 15 MIN PRE UGOVORENOG VREMENA.

CENA PREVOZA: Cena prevoza u oba pravca za polazak iz Beograda (sa usputnim stanicama do Niša) za odrasle 60€, za decu do 12 godina 50€, u jednom pravcu 40€ za odrasle i 30€ za decu do 12 god. Doplata za transfer iz Novog Sada u oba pravca za odrasle 20€, za decu do 12 godina 15€. Cena prevoza u oba pravca za polazak iz Niša (sa usputnim stanicama do Bujanovca) za odrasle 50€, za decu do 12 godina 40€, u jednom pravcu 35€ za odrasle i 25€ za decu do 12 god. Deca do 2 godine – besplatno, ako ne koriste sedište. Za spojene smene doplata za prevoz iznosi 50%. Plaćanje isključivo u dinarskoj protivvrednosti.

UPLATA 15 DANA PRE POLASKA.

NAPOMENA U VEZI PREVOZA: Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, realizuje prevoz sa drugom agencijom ili prevoznikom koji ima isti datum i mesto putovanja. Marš-ruta prevoza i transfera, mesta polazaka, pauza i vrsta vozila je isključivo u nadležnosti organizatora putovanja. Marš-ruta ne mora biti najkraćim putem – direktno.U slučaju manjeg broja od 8 putnika, organizuje se transfer do predviđenog mesta polaska. Način prevoza i transfera ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe.Vremena (tj. vremenske razlike u odnosu na vreme polaska iz Beograda) su okvirna i zavise od predviđenih pauza i usputnih stajanja u toku putovanja.

TOKOM SEZONE, MOGUĆA JE PROMENA MESTA I VREMENA POLASKA! MEĐUNARODNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE: Cena UNIQA međunarodnog zdravstvenog osiguranja za 11 dana boravka za odrasle iznosi 1.358 din., za decu do 18 god. 906 din., za lica starija od 70 god 2.717 din., za porodična putovanja za 2 odrasle osobe i 1 dete 2.964 din., 2 odrasle osobe i 2 deteta do 18 god. 3.705 din.

UPLATA 15 DANA PRE POLASKA. NAPOMENA U VEZI MEĐUNARODNOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA: Za putnike koji imanju važeći (crveni) biometrijski pasoš, putno osiguranje nije obavezno, ali se preporučuje. Troškovi pregleda i lečenja u inostranstvu su izuzetno visoki. Na osnovu iskustva putnika iz zemalja okruženja, postoji mogućnost da granične službe tranzitnih i odredišnih zemalja zatraže polisu osiguranja na granici i nalože da se osiguranje kupi na licu mesta po znatno višim cenama nego u Srbiji. Organizator putovanja ne može biti odgovoran u slučaju da putnik nema osiguranje i to bude razlog da ga granične vlasti ne puste u zemlju ili zadrže na granici radi kupovine polise.

REZERVACIJE: Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanje ne može se menjati naknadno.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora

ORGANIZATOR PUTOVANJA: Bravo Tours

POPUSTI ZA RANE UPLATE


ZA AKTUELNE POPUSTE

- KONTAKTIRAJTE AGENCIJU -

CGS subagent