Parga – Lux apartmani Melanders

Lux apartmani MELANDERS – Leto 2016 – Melanders apartmani nalaze se na jednoj od najlepših pozcija u Pargi. Locirani na samoj obali kod luke, pružaju predivan pogled na more i ostrvo Panagia. Ovaj ekskluzivni apartman sadrži jednu spavaću sobu i predivan dnevni boravak sa kuhinjom. Smeštaj: Po ulasku u apartman prvo se nailazi na predivnu dnevnu […]

Lux apartmani MELANDERS – Leto 2016 – Melanders apartmani nalaze se na jednoj od najlepših pozcija u Pargi. Locirani na samoj obali kod luke, pružaju predivan pogled na more i ostrvo Panagia. Ovaj ekskluzivni apartman sadrži jednu spavaću sobu i predivan dnevni boravak sa kuhinjom.

Smeštaj:

  • Po ulasku u apartman prvo se nailazi na predivnu dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom. Kuhinja je potpuno opremljena posuđem i kuhinjskim aparatima (šporet, mikrotalasna, frižider sa zamrzivačem, mašina za pranje posuđa, aparat za kafu, ketler…)
  • U delu za odmaranje i uživanje nalazi se ugaona garnitura koja se razvlači u krevet pogodan za dvoje male dece do 10 godina, klima uređaj i LCD televizor (40).

Odvojena spavaća soba je uredjena luksuznim nameštajem, opremljena klima uređajem I LCD televizorom (32). Iz spavaće sobe ulazi se u kupatilo sa tuš kabinom. Kupatilo sadrži fen.

Iz obe sobe izlazi se na veliki balkon sa koga se pruža fantastičan pogled, na kome se nalazi balkonski sto kao I krevet sa baldahinom za potpuno uživanje.

S obzirom da se apartman nalazi na samoj obali kod luke, ne postoji obezbeđeno parking mesto.

  • KLIMA UREĐAJ
  • SEF
  • WI-FI INTERNET

Za putnike koji bi koristili autobuski prevoz ili avio prevoz, postoji mogućnost organizovanja istog u smenama kada su predviđeni polasci za Pargu. 

CENOVNIK 2016- MELANDERS – LETO 2017 USKORO!!!
JUNJULAVGUSTSEPTEMBAR
Ekskluzivni
apartman -cena po sobi /dnevno (max 3 odraslih+1dete)
95120170120

-CENE U TABELI SU IZRAŽENE U EUR PO SOBI/ DNEVNO 

 AVIO PREVOZ – CENA AVIO KARTE 135 € + aerodromske takse!

Transfer aerodrom – hotel – aerodrom nije uključen u cenu karte

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora

ORGANIZATOR PUTOVANJA: Sole Azur

POPUSTI ZA RANE UPLATE


ZA AKTUELNE POPUSTE

- KONTAKTIRAJTE AGENCIJU -

CGS subagent