Psakoudia – Vila Aleksandra

NA PLAŽI

Sve cene su informativnog karaktera, za pravu informaciju o ceni obratiti se u prostorijama turističke agencije CGS.

Nalazi se na ulasku u letovalište, na plaži i svi studiji i apartmani su sa pogledom na more. U neposrednoj blizini se nalaze brojne taverne, kafići, prodavnice, kao i autobuska stanica za obližnja mesta i Solun. Vila Alexandra je udaljena oko 200 metara od centra, odnosno oko 300 metara od hotela Philippion i Philoxenia. U okviru vile se nalazi recepcija, mali bar sa terasom i pogledom na more, veliki zidani roštilj i parking. Studiji i apartmani se nalaze na visokom prizemlju i prvom spratu i opremljeni su klima uredjajem (uz doplatu na licu mesta) i TV – om. Dvokrevetni i trokrevetni + 1 studiji sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa manjim francuskim ležajem i jednim standardnim iz kojeg se izvlači dodatni ležaj (skoro kao pravi), kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje. Veličina  studija je cca 18 – 22 kvm + terasa. Trokrevetni + 1 apartmani sadrže opremljenu kuhinju sa delom u kojem je jedan standardni ležaj iz kojeg se izvlači dodatni (skoro kao pravi), spavaću sobu sa manjim francuskim ležajem, kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje. Veličina apartmana je cca 20 – 25 kvm + terasa. Četvorokrevetni apartman se nalazi u visokom prizemlju, sadži opremljenu kuhinju sa delom u kojem se nalaze dva standardna ležaja na sprat, spavaću sobu sa manjim francuskim ležajem, kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje. Veličina apartmana je cca 23 – 25 kvm + terasa. Pojedini studiji i apartmani u vili nemaju ogradjenu kadu u kupatilu. Ležaljke i suncobrani na plaži se mogu koristiti uz jedno piće iz bara u vili. Vila Alexandra je A kategorije i ima mogućnost sopstvenog parkinga.

 

ARANŽMAN OBUHVATA: 

– smeštaj u odabranoj vili na bazi najma apartmana, za odabrani broj noćenja
– autobuski prevoz (za sopstveni prevoz umanjenje je iskazano u tabeli)

ARANŽMAN  NE OBUHVATA: 

– zdravstveno putno osiguranje – po važećoj tarifi osiguravajuće kuće.
Polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
– održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
– fakultativne izlete – iz ponude i po cenovniku lokalnog partnera
– ostale nepomenute troškove

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM:

– Za putnike koji imaju novi (crveni) biometrijski pasoš,  nije potrebna grčka šengen viza.
– Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Strani državljani su u obavezi da se sami informišu o viznom režimu zemalja u koje putuju ili kroz koje prolaze.
– Preporučuje se putnicima,  da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju ili kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

VAŽNE NAPOMENE:

 Navedeni popusti za treću, četvrtu… osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe.
– Doplata za jednokrevetnu smeštajnu jedinicu je 100% na devizni deo paket aranžmana i nije moguća u svim studijima ili apartmanima (informacije su   dostupne u agenciji).  U okviru vansezonskih paket aranžmana, boravak jedne osobe u studijima i apartmanima je bez doplate (nije moguć u svim studijima i apartmanima).
– Na dodatne usluge (doplata za klimu, polupansion, transfer iz Novog Sada itd.), iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti.
– Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 990 dinara po rezervaciji. Promena datuma putovanja, kao i promena vile, računa se kao otkaz putovanja.
– Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuje. To lice ne moze biti iz agencije.
– Oznaka kategorije vile/hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
– Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sediste u autobusu ili avionu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogucnost doplate.
– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana ili prevoza je 35 putnika.
Krajnji rok za otkaza aranžmana ili prevoza zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 5 dana pre puta.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Turistička agencija SABRA

POPUSTI ZA RANE UPLATE


ZA AKTUELNE POPUSTE

- KONTAKTIRAJTE AGENCIJU -

CGS subagent