Skala Sotiros – Vila Vranas

oko 30 metara od plaže

Sve cene su informativnog karaktera, za pravu informaciju o ceni obratiti se u prostorijama turističke agencije CGS.

Kompleks Vranas se sastoji od 3 objekta u prelepo uređenom dvorištu u kojem masline prave prirodni hlad ležaljkama pored bazena i jakuzzija. Smešten je na samom ulazu u mesto iz pravca Limenasa, 30-ak metara od mora.

Objekat, u čijem prizemlju je restoran koji nudi raznovrsnu kuhinju i mogućnost uplaćivanja polupansiona, je trospratna vila koja raspolaže sa studijima za dve i tri osobe. Drugi objekat ovog kompleksa, koji imamo u ponudi, raspolaže sa porodičnim sobama koje su predviđene za smeštaj četiri osobe. Sastoje se od jedne velike prostorije koja je pregrađena drvenim paravanom (paravan ne doseže do plafona i ima vrata). U prvom delu prostorije nalazi se krevet na razvlačenje, čajna kuhinja i stočić sa stolicama dok je u drugom delu francuski ležaj. Idealno za porodice sa decom. Sve terase su okrenute ka moru.

Sve smeštajne jedinice imaju čajnu kuhinju, TV, klima uređaj koji se plaća 5 € dnevno. a peškiri i posteljina se menjaju dva puta u toku boravka.

Ovaj kompleks koji predstavlja pravi mali raj u svom dvorištu ima bazen i jakuzzi, pool bar, bilijar, stoni fudbal, razne igračke za decu, ozidani roštilj, besplatan WiFi a sve to smešteno u čarobno zelenilo idealno za odmor i opuštanje.

 

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  NS TRAVEL Club

POPUSTI ZA RANE UPLATE


ZA AKTUELNE POPUSTE

- KONTAKTIRAJTE AGENCIJU -

CGS subagent