Zakintos – DIVINA STUDIOS 2*

Udaljenost: Tačan položaj vile možete videti preko google koordinata koje su istaknute na sajtu Lokacija: 650m od plaže i 950 m od glavne ulice u Laganasu. U našoj ponudi se nalaze 1/2 i 1/3 studiji.. Svi studiji se nalaze u prizemlju i poseduju: mini kuhinju, frižider, kupatilo (tuš i wc). Dodatni kapaciteti: recepcija, bar i […]

Print Friendly, PDF & Email

Udaljenost: Tačan položaj vile možete videti preko google koordinata koje su istaknute na sajtu

Lokacija: 650m od plaže i 950 m od glavne ulice u Laganasu. U našoj ponudi se nalaze 1/2 i 1/3 studiji.. Svi studiji se nalaze u prizemlju i poseduju: mini kuhinju, frižider, kupatilo (tuš i wc). Dodatni kapaciteti: recepcija, bar i bazen. WiFi je besplatan u oblasti oko bazena

 

PAKET ARANŽMAN (apartmanski smeštaj i autobuski prevoz+trajekt)

Struktura

Broj gratis pomoćnih ležaja

 

Broj plativih osoba

PERIOD BORAVKA / BROJ NOĆENJA

9

9

9

9

9

9

9

30.06

11.07.

11.07

20.07.

18.07

29.07.

27.07

07.08.

05.08

16.08.

14.08

25.08.

23.08

03.09.

VILA DIVINA- paket aranžman (autobuski prevoz + najam smeštaja po osobi+trajekt) 

1/3 STD

3

/

/

245

245

239

219

/

1/2 STD

2

/

/

255

255

249

229

/

-u slučaju sopstvenog prevoza, cena paket aranžmana se umanjuje za 35eur po plativoj osobi

Legenda: RR – “room rent“ ili najam apartmana (sobe) bez usluge ishrane; STD – “studio“ smeštajna jedinica koja u sklopu spavaće sobe poseduje i čajnu kuhinju; APP – “Apartman“ smeštajna jedinica koja ima odvojenu spavaću sobu od kuhinje ili dnevnog boravka.

Za polaske iz KRAGUJEVCA cena se umanjuje za 5€

Za polaske iz NIŠA cena se umanjuje za 10€

Za polaske iz NOVOG SADA cena se uvećava za 5€

Za SOPSTVENI prevoz cena se umanjuje za 35€

U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40, prevoz će biti organizovan iz Niša, Novog Sada i Kragujevca (proveriti u agenciji).

ARANŽMAN OBUHVATA:

9 noćenja u izabranim studijima/apartmanima (NA) u Laganasu, na Zakintosu,

autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd),

brodski prevoz Kilini – Zakintos – Kilini i transfer do studija,

pratioca grupe,

 • organizaciju putovanja u celini.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje Wiener Stadtische (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) cena po osobi dnevno: 1 € (odrasle osobe od 18 –    70 god); 0,5 € (deca od 6 meseci – 18 god); 2 € (starije osobe od 71 – 83 god)

NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)

 • Obaveznu boravišnu taksu u Grčkoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€ – plaćanje u agenciji),
 • Doplatu za polupansion  (doručak i večera – izbor meni) 90€ – plaćanje u agenciji,
 • fakultativne izlete
 • individualne troškove putnika.

 NAČIN PLAĆANJA:

 •  svi navedeni iznosi koji su u eur, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan ` uplate
 • 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • čekovima građana najkasnije do 15.12.2018. datumirani svakog 15-og u mesecu
 • platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)
 • mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata kreditnim karticama Banke Intesa (Visa, Master i American Express)
 • mogućnost plaćanja administrativnom zabranom

Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa, odnosno garantovan je samo iznos uplaćene akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Agencija zadržava pravo da propiše drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama/sindikatima sa kojima agencija zaključi poseban ugovor.

NAPOMENE:

1.Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši više ne važe.

2.Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

3.Neophodna viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP Republike Srbije, Koordinaciona uprava).

4.Neophodni podaci za polisu osiguranja: JMBG, broj pasoša i adresa iz pasoša. Putnici su u obavezi da dostave sve podatke iz pasoša najkasnije 48h pred polazak na putovanje.

5.Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje je obavezno za celokupan period putovanja.

6.Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

7.Ukoliko putnik ne izvrši uplatu rate ili celokupnog iznosa u predviđenom roku, smatra se da je odustao od putovanja. Datum otkaza se smatra trenutak kada Organizator obavesti putnika o raskidu ugovora zbog neizmirenja obaveze. Datum obaveštavanja putnika o neizmirenju obaveza i raskidu ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja.

8.Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.

9.Molimo putnike da provere tačno vreme polaska dan pre početka putovanja, ukoliko do tada ne dobiju informaciju sms obaveštenjem.

10.Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo overeni pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

11.Organizator ne može biti odgovoran za fakultativne i naknadno izvršene usluge, kao i za učešće na sportskim i drugim aktivnostima. Organizator nije odgovoran i ne može garantovati kvalitet i dužinu trajanja dnevnog i noćnog provoda, kao i drugih manifestacija.

12.Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja.

13. Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela / apartmana.

14. Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.

Uslovi plaćanja:

– Cene izražene u eurima plaćaju se isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke.
– Rezervacijom se smatra izvršena uplata u celosti ili akontacija u iznosu od 40% cene aranžmana (izuzev kod korišćenja popusta na rane uplate, gde je neophodna uplata u celosti prilikom rezervacije), a ostatak najkasnije 20 dana pred putovanje. Rok za potvrdu rezervacije je 48 sati od dana zaključenja ugovora.
– Uplate se mogu izvršiti: platnim karticama (VISA, DINA, MASTER, MAESTRO), na tekući račun Organizatora, čekovima građana i gotovinski na blagajni.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora

ORGANIZATOR PUTOVANJA: Turistička agencija Oktopod Travel

Print Friendly, PDF & Email

POPUSTI ZA RANE UPLATE


ZA AKTUELNE POPUSTE

- KONTAKTIRAJTE AGENCIJU -

CGS subagent